Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
Sākums \ Aktualitātes \ Ziņu arhīvs

Starptautisks seminārs sadarbībā ar būvniecības namu “Kurši”

13.11.2019
 

2019.gada 13.novembrī Daugavpils Būvniecības tehnikumā sadarbībā ar Būvniecības namu “Kurši” notika starptautiski praktisks seminārs “Jaunie produkti, inovācijas, tehnoloģijas”. Praktiskās un teorētiskās nodarbības vadīja tehnologs no Polijas Aleksandr Posled.

Būvniecības nozare strauji attīstās un Polija ir valsts, kurā šī attīstība notiek sevišķi strauji. Tāpēc seminārā piedalījās ne tikai tehnikuma profesionālās izglītības skolotāji, bet arī vietējie uzņēmēji, būvdarbu vadītāji, būvmateriālu tirgotāji. Lektors iepazīstināja ar SIA “Atlas” izstrādātajām flīžu līmēm, šuvju aizpildītājiem, hidroizolāciju, špaktelēm, montāžas un remonta javām. Īpaši noderīgi bija tas, ka praktiskajās nodarbībās bija iespēja pašiem strādāt ar jaunajiem materiāliem, vērot, kā to dara pieredzes bagāts speciālists.

Līdzdalība šādu semināru organizēšanā veicina sadarbības tīklojuma veidošanos Būvniecības nozares speciālistiem un plašākai sabiedrībai, kura metodiskais centrs profesionālajā izglītībā ir Daugavpils Būvniecības tehnikums.

 

Sagatavoja

izglītības metodiķe Elga Drelinga


Fotogalerija

« atpakaļ