Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
Sākums \ Aktualitātes \ Ziņu arhīvs

Sieviešu diena Daugavpils Būvniecības tehnikumā

06.03.2020
 

Daugavpils Būvniecības tehnikumā 6.martā DBT tehnikuma vīrieši un izglītojamie sveica sievietes un meitenes Starptautiskajā sieviešu dienā. Marts nāk ar pavasara sajūtu un prieku par iespēju sveikt sievietes, kam vēlamies teikt paldies par uzmanību, rūpēm, atbalstu, sapratni vai vienkārši - jauku smaidu ikdienā. 

8.marts - ir diena, kas atgādina mums par to, cik svarīga, mīlama un iepriecināšanas vērta ir katra sieviete. Būdama gan sieva, gan māte, sieviete ir ģimenes pavarda sargātāja un ģimenes kopības sajūtas uzturētāja. Mūsdienās, kad sieviete spēj apvienot gan darbu, gan ģimenes dzīvi, viņa atklāj savu raksturu, svarīgo lomu un spēju sargāt ģimenes vērtības.

Pasākumu vadīja DBT sporta organizators Juris Ozols un profesionālās izglītības skolotājs Mārtiņš Vilcāns. Šie vīrieši ar skaistajām dzejas rindām ieviesa svētku sajūtu katras sievietes sirdī.

Ar dzejas priekšlasījumu uzstājās izglītojamais Edvards Ērglis, bet ar muzikālajiem priekšnesumiem pavasari ieskandināja tehnikuma vokālais ansamblis  “Celtnieks” un grupas 3-15 izgltojamais Maksims Tričiņecs.

Daugavpils Būvniecības tehnikuma sievietes ar video sveicienu apsveica aktieris, dziedātājs Roberto Meloni, kā arī Liepājas teātra aktieris Marģers Eglinskis, īpašus video sveicienus  Daugavpils Būvniecības tehnikuma sievietēm novēlēja aktieris, teātra cilvēks Andris Bulis.

Pasākumā arī tika apbalvotas  “Sieviešu dienas rallijs” sacensību uzvarētājas, kur trešo vietu ieguva Nadežda Maksimova, otro vietu ieguva karjeras konsultants-pedagogs Linda Pūdāne, bet pirmo godalgoto vietu un kausu ieguva vispārējās vidējās izglītības skolotāja Elīna Bogdanova.

Izglītojamo pašpārvaldes rīkotajā sieviešu dienas aktivitātē “Uzmini, kura ir šī sieviete”, kurā izglītojamajiem pēc darbinieku bērnības fotogrāfijām bija jāatmin, kura skolotāja vai darbinieks ir paslēpies zem šīs bildes. Visveiksmīgāk veicās grupai 2-02, kur no 16 fotogrāfijām, viņi atminēja 9 darbiniekus,  otro vietu dalīja divas grupas 2-15 un 4-15, kuras atminēja 6 darbiniekus, bet trešo vietu ieguva grupa 2-04, kura atminēja 5 darbiniekus.
Pasākums noslēdzās ar kopīgu “Prāta vētras” dziesmas “Mana dziesma” dziedāšanu.


Fotogalerija

Sagatavoja :

profesionālās izglītības  skolotāja Sarmīte Meļņikova

« atpakaļ