Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Jaunais mācību gads ir sācies!

02.09.2021
 
 Klāt septembris un jauns sākums mācībām tehnikumā. Zinību diena šogad Daugavpils būvniecības tehnikumā bija atkalsatikšanās svētki vecāko kursu audzēkņiem, pedagogiem, darbiniekiem, kuri pauda prieku par to, ka beidzot mācības varēs notikt klātienē. Īpašs notikums šajā dienā bija pirmo kursu audzēkņiem, kuri ir izvēlējušies sev interesējošu profesiju un uzsākuši jaunu posmu savā dzīvē.
 
Direktore Ināra Ostrovska savā uzrunā sveica visus uzsākot jauno mācību gadu novēlot veselību, atbildību vienam pret otru un prieku apgūstot jaunas zināšanas un prasmes.
Uzaicinātie viesi, garīdznieki – Daugavpils Jēzus Sirds Romas katoļu draudzes prāvests Andris Ševels un Latvijas Pareizticīgās Baznīcas Daugavpils - Rēzeknes diecēzes sekretāra pienākumu izpildītājs Aleksandrs Lizons deva svētību un dalījās ar savu pieredzi mācībās vēlot ikvienam centību, spēju pārvarēt slinkumu, pieņemt labus lēmumus un izvēles, kuras dod stabilu pamatu dzīvei.
 
Audzēkņi, pedagogi un darbinieki tika iepazīstināti ar jaunajiem pedagogiem un tehnikuma vadību. 
Ieskandinot pirmo mācību stundu izglītojamie devās uz audzināšanas nodarbībām, pirmo kursu audzēkņi iepazinās ar savas izglītības programmas nodaļu, aktivitātēm un vadītāju.
 
Lai jaunas pieredzes, uzvaru un labas veselības bagāts jaunais 2021./2022. mācību gads!
 
Fotogalerija

Sagatavoja:
Linda Pūdāne
Komunikācijas un karjeras centrs
« atpakaļ