Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Karjeras nedēļa

06.10.2021
 

11.-15. oktobris

No 11. līdz 15. oktobrim visā Latvijā jau devīto gadu notiks Karjeras nedēļa, kuru sadarbībā ar partneriem reģionos organizē Valsts izglītības attīstības aģentūra (VIAA).

Karjeras nedēļa ir pasākumu cikls, kura laikā jauniešiem ir iespēja iepazīt iespējamo nodarbošanos  nākotnē, uzklausīt dažādu profesiju pārstāvjus un saņemt karjeras konsultācijas. Karjeras nedēļas laikā vispārējās un profesionālās izglītības  iestādēs papildus centrālajiem notikumiem visā Latvijā notiks arī dažādi citi ar profesijas izvēli saistīti pasākumi. Šogad Karjeras nedēļa veltīta informācijas un komunikācijas tehnoloģiju (IKT) nozares iepazīšanai.

Karjeras nedēļas programma meklējama šeit: www.viaa.gov.lv/lv/programma


Karjeras nedēļas pasākumu programma Daugavpils būvniecības tehnikumā 


DAUGAVPILS          DAGDA
          VIŠĶI          LUDZA   
      

11. oktobrī tiešsaistes diskusijā vecākiem “Tehnoloģijas ģimenē - draugs vai svešinieks?” tiks pārrunāts, kādu lomu tehnoloģiju izmantošana ieņem ģimenes ikdienā, kā atbalstīt bērnus tādu nozaru iepazīšanā, kas pašiem vecākiem nav tuvas un pazīstamas.

www.facebook.com/TavaiKarjerai/

12. oktobrī jauniešu diskusijā “Iedvesmas stāsti - kā es nokļuvu IKT nozarē?” pieredzes stāstos dalīsies profesionāļi, kuri darbojas IKT nozarē.

www.facebook.com/TavaiKarjerai/ 

« atpakaļ