Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Erasmus+ profesionālās pilnveides kursi Horvātijā

22.10.2021
 
Erasmus+ programmas projekta “Konkurētspējīga izglītība nākotnes profesionāļiem” ietvaros Daugavpils būvniecības tehnikuma vispārējās vidējās izglītības skolotāja Iveta Kriškijāne apmeklēja profesionālās pilnveides kursus „Stratēģija priekšlaicīgu mācību pārtraukšanai” Splitā, Horvātijā. Kursi norisinājās no 15.-21. oktobrim un tos organizēja starptautiskais mācību centrs “Maksima Training Centre”, kas specializējas izglītības nozarē strādājošo profesionālajā pilnveidē.
Stāsta I.Kriškijāne:
“Erasmus kursos piedalījos pirmo reizi. Te es satiku skolotājus no dažādām valstīm - Igaunijas, Lietuvas, Vācijas, Nīderlandes, Beļģijas, Polijas, Vācijas, Francijas, Portugāles, Spānijas un Turcijas. Mēs tikāmies dažādās nodarbībās, lai pilnveidotu savas zināšanas un prasmes, strādājot ar jauniešiem skolās, dalījāmies pieredzē, meklējām atbildes uz jautājumiem, kas palīdzētu skolas dzīvi veidot interesantāku un vieglāku.
Erasmus kursu gaisotne ir sirsnība, labvēlība vienam pret otru, pieņemšana, izpalīdzība. Mēs bijām tik dažādi, neskatoties uz to, šī gaisotne valdīja visu kursu laiku. Novēlu katram piedalīties šādos kursos, jo tie palīdz pašam augt kā cilvēkam, palīdz iepazīt pasauli un satikt tik daudz dažādu cilvēku un, protams, iegūtās zināšanas un angļu valodas pilnveide”.

  
  
 
Sagatavoja:
Starptautiskās sadarbības un projektu nodaļa
« atpakaļ