Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Noticis karjeras atbalsta pasākums audzēkņu vecākiem

11.11.2021
 

11.11.2021 Daugavpils būvniecības tehnikuma pedagogi karjeras konsultanti attālināti tikās ar tehnikuma audzēkņu vecākiem karjeras atbalsta pasākuma “Vecāku loma bērna karjeras ceļā” ietvaros.

Pasākums tika organizēts ar mērķi izskatīt jautājumu par to, kādai ir jābūt ģimenes, it īpaši vecāku, lomai bērnu karjeras ceļa izvēlē. Sakarā ar to pedagogi karjeras konsultanti Ārija Šumeiko un Jeļena Viršuta stāstīja par to, kādiem jābūt vecākiem, lai tie veiksmīgi palīdzētu saviem bērnam izzināt sevi, savas spējas un vēlmes, kā palīdzēt pieņemt pareizo lēmumu izvēloties profesionālo jomu un kā jārīkojas atbalstot bērnu, gan viņa panākumos, gan neveiksmēs. Tikšanās laikā tika doti padomi vecākiem, kā rīkoties bērna karjeras ceļa izvēles laikā, lai tiktu ņemts vērā ne tikai vecāku viedoklis par vēlamo profesionālo izvēli, bet arī tiktu sadzirdēta bērna balss tajā.

Pasākuma laikā vecākiem bija iespēja iepazīties ar karjeras izglītības pasākumiem un atbalsta piedāvājumiem, kurus viņu bērni var saņemt no pedagogiem karjeras konsultantiem tehnikumā. Karjeras konsultante Darja Maļinovska pastāstīja par iespēju pieteikties individuālajai karjeras konsultācijai, par notikušajiem un vēl plānotajiem pasākumiem šajā mācību gadā. Kā arī atgādināja par tehnikuma mājaslapas sadaļu KARJERA, kurā, gan jaunieši, gan vecāki var meklēt informāciju par pieejamo karjeras atbalstu un karjeras atbalsta pasākumiem.

Pateicamies vecākiem par veltīto laiku un uzmanību, kā arī par aktīvo dalību pasākumā!

 

Sagatavoja: Darja Maļinovska

Pedagogs karjeras konsultants

« atpakaļ