Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Notikuši Metodiskā un pedagogu tālākizglītības centra profesionālās pilnveides kursi

03.02.2022
 
Šī gada 28.janvārī un 3.februārī Metodiskais un pedagogu tālākizglītības centrs aicināja Daugavpils būvniecības tehnikuma pedagogus piedalīties profesionālās pilnveides kursos “Vērtīborientēta mācību audzināšanas stunda”. Programma izveidota pamatojoties uz MK noteikumiem Nr. 480 „Izglītojamo audzināšanas vadlīnijas un informācijas, mācību līdzekļu, materiālu un mācību un audzināšanas metožu izvērtēšanas kartība” ( 15.07.2016.) un saskaņota (30.09.2021.  Nr. 9) Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldē.                    

Aicinājumam piedalīties Zoom nodarbībās atsaucās 25 tehnikuma pedagogi. Kursu programmā tika izskatīti jautājumi par patriotismu, Latvijas simboliem, paaudžu atšķirībām, globālo pilsonību, valodas attīstību Latvijā pagājušā gadsimta piecdesmitajos gados un šīs izmaiņas veicinošo vēsturisko kontekstu. Programmu vadīja DBT multiplikatori: Ā. Šumeiko, J.Sokolova, N.Leončuka un izglītības metodiķe E.Drelinga.

Kursu vadīšana vienmēr ir saistīta ar nedrošības pārvarēšanu, kopīgu mācīšanos, pārliecināšanos par vienas vai otras teorijas patiesumu, tā ir iespēja paskatīties uz savām atziņām un pieredzi no citas puses.

Paldies, visiem dalībniekiem!

Sagatavoja: Ā.Šumeiko, N.Leončuka, J.Sokolova, E.Drelinga

« atpakaļ