Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Tikšanās ar uzņēmējiem Pavasara brančā

13.04.2022
 

13.04.2022. Daugavpils būvniecības tehnikumā norisinājās Pavasara brančs ar uzņēmējiem. Semināra mērķis bija iepazīstināt esošos un jaunos sadarbības partnerus un uzņēmējus ar aktualitātēm, organizējot kvalifikācijas praksi, darba vidē balstītas mācības (DVB), kā arī stiprināt sadarbību.

Pasākumā piedalījās Profesionālās un pieaugušo izglītības departamenta, biedrības “Latvijas siltuma, gāzes un ūdens tehnoloģijas inženieru savienības” (LSGUTIS), Latvijas darba dēvēju konfederācijas (LDDK) pārstāvji, kā arī tika pārstāvēti uzņēmumi SIA „SiLJa”, SIA „Industrial Welding”, SIA „REM PRO”, SIA „KMK AUTO”, SIA „Jēkabpils PMK”, SIA „RAPIT K”, SIA „XTM” un Daugavpils būvniecības tehnikuma administrācija.

Diskusijā tika apspriesti jautājumi par aktualitātēm, organizējot darba vidē balstītas mācības un dažādi to īstenošanas modeļi, mūsdienīga prakses procesa īstenošana un vadīšana digitālajā vidē, kā arī uzņēmēju un uzņēmumu darbinieku profesionālās izaugsmes iespējas sadarbībā ar Daugavpils būvniecības tehnikumu un pieejamo apmācību piedāvājums tuvākajā laikā.

Daugavpils būvniecības tehnikums izsaka pateicību Latvijas darba dēvēju konfederācijas SAM 8.5.1 projekta vadītājai Jolantai Vjaksei, kā arī mūsu sadarbības partneriem un uzņēmējiem, kas seko līdzi, lai prakses laikā tiktu nodrošināta kvalitatīva profesionālā mācību satura apguve.

Fotogalerija

Sagatavoja: Jeļena Fedosejeva

Direktores vietniece mācību darba un audzināšanas jomā

« atpakaļ