Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Dalība apdares darbu tehniķu konkursā Rīgā

19.05.2022
 

18. un 19.maijā Rīgas Celtniecības koledžas dienesta viesnīcā notika Latvijas profesionālās izglītības iestāžu būvniecības nozares audzēkņu profesionālās meistarības konkurss “APDARNIEKS 2022” - Sienas sagatavošana krāsošanas darbiem un dekoratīvā apmetuma uzklāšana un “Sakret” ceļojošā kausa izcīņa, kurā dalību ņēma arī Daugavpils būvniecības tehnikuma komanda. Tehnikuma komandai, kuras sastāvā bija 2.kursa apdares darbu tehniķi Kristiāns Daģis un Aleksejs Sorokins, bija jāveic uzdevumi sienas sagatavošanai krāsošanai un jāuzklāj dekoratīvo apmetumu. Konkursa pirmās dienas noslēgumā dalībniekiem bija iespēja apmeklēt Rīgas Motormuzeju.

Vērtējot uzdevumu izpildi tika ņemta vērā darbavietas organizēšana pirms un pēc praktiskā uzdevuma - rūpīgums, tīrība, kārtība, materiālu ekonomiska izmantošana, tehnoloģisko procesu pareizība, darba paņēmieni, izpildītā darba kvalitāte, precizitāte, drošības tehnikas ievērošana, attieksme pret veicamo darbu un darba izpildes laika ievērošana.

Konkursa uzdevums tika veikts atbildīgi un profesionāli, kas rezultējās ar augstiem sasniegumiem – 17 komandu konkurencē tika iegūta 4.vieta konkursā.

Pateicamies profesionālās izglītības skolotājai Nataļjai Apanovičai par jauniešu sagatavošanu konkursam un atbalstu tā norises laikā.

Fotogalerija

Sagatavoja: Komunikācijas un karjeras centrs

« atpakaļ