Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Pieredzes apmaiņas vizītē Lietuvas kolēģi

17.06.2022

Erasmus+ projekta ietvaros no 13. - 17.jūnijam divi ceļu būvniecības nozares skolotāji no Marijampoles profesionālās izglītības centra (Lietuva) viesojās Daugavpils būvniecības tehnikumā, lai iepazītos un pārņemtu labās prakses pieredzi.

Profesionālās izglītības skolotāji Arnas Burbulis un Juozas Juodišius iepazinās ar tehnikuma darbību, īstenojamajām izglītības programmām, mācību darbnīcām, praktisko mācību norisi un tajās izmantojamo aprīkojumu.

Būvniecības nodaļas vadītāja Inga Pujate kopā ar mūsu profesionālās izglītības skolotājiem organizēja meistarklases un praktiskās nodarbības-  “Ģeodēziskie nospraušanas darbi un izpildmērījumi”, “Dekoratīva apdare”, “Otrreizēja būvmateriālu izmantošana” un “Transportlīdzekļa dekoratīva krāsošana”.

Projekta dalībniekiem bija iespēja piedalīties  darba vērošanā uzņēmumos-  SIA “Binders”, SIA “Latgales Ceļdaris” un SIA “Daugavpils dzelzsbetons”.

Darba vizītes noslēgumā viesi iepazinās ar Daugavpils un Krāslavas pilsētām, Aglonas Baziliku, kā arī ciemojās IPĪV “Dagda”.

Plašāka informācija par Erasmus+ programmu šeit

Fotogalerija


Sagatavoja:
Starptautiskās sadarbības un projektu nodaļa

« atpakaļ