Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

LIT jauniešu tikšanās ar Ārlietu ministru

09.09.2022
 
8.septembrī notika Eiropas dienas video konkursa “Mana Eiropa” dalībnieku apbalvošanas pasākums, kurā piedalījās Latgales industriālā tehnikuma izglītojamie.

“Mēs esam tik dažādi, nākam katrs no savas ģimenes, kurā ir citādas tradīcijas un mums katram ir sava vēsture. Bet pāri visam mūs vieno vērtības, tādēļ kopā mēs varam darīt lielas lietas un veidot Eiropas nākotni.” Ar šādu domu Latgales industriālā tehnikuma audzēkņi piedalījās Latvijas Republikas Ārlietu ministrijas video konkursā “Mana Eiropa”, veidojot video, kurā tiek izceltas Eiropas savienības vērtības: miers, brīvība, attīstība, cieņa, demokrātija, līdztiesība, tiesiskums, cilvēktiesības, drošība, zaļā domāšana un vēlme attīstīties un mācīties.

Dalībnieku apbalvošanas pasākumā Latvijas Republikas Ārlietu ministrijā Latgales industriālā tehnikuma komandas pārstāvjiem bija iespēja tikties ar ārlietu ministru Edgaru Rinkēviču un uzzināt par ministrijas darbību, atbildības jomām, kā arī uzdot jautājumus ministram par aktuālajām tēmām.

Konkursa dalībniekiem bija iespēja piedalīties ekskursijā pa Ārlietu ministriju un dzirdēt par ēkas un Latvijas vēsturiski nozīmīgākajiem posmiem.

Nākamajā dienā konkursa balvas no Ārlietu ministrijas saņēma arī pārējā video veidošanas komanda.

  
  

Foto: Ārlietu ministrija, LIT KKC

Sagatavoja:
Komunikācijas un karjeras centrs

« atpakaļ