Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Izglītojamo pašpārvalde plāno aktivitātes

16.09.2022
 
14.septembrī notika Latgales industriālā tehnikuma Izglītojamo pašpārvaldes sapulce, kurā jaunieši plānoja izmaiņas Izglītojamo pašpārvaldes vēlēšanu kārtībā un  diskutēja par veicamajiem darbiem Eko padomē.

Kopā ar Starptautiskās sadarbības un projektu nodaļas darbiniekiem tika pārrunāta iespēja iesaistīties Eiropas mēroga iniciatīvā “Erasmus dienas”, kas notiks laikā no 13. līdz 15. oktobrim. 2022. gadā, atzīmējot gan Erasmus+ 35. gadadienu, gan Eiropas Jaunatnes gadu, Erasmus dienas akcentēs šādu tēmu: “Dalāmies ar savām Eiropas vērtībām ar jauniešiem šodien un rīt: jau 35 gadus un vēl daudzus turpmākos gadus”.  Šajās Erasmus dienās aicināsim akcentēt ne tikai Eiropas vērtības, bet arī izcelt Erasmus+ programmas prioritātes: iekļaušanu un daudzveidību, digitālo pārveidi, vidi un klimata pārmaiņu novēršanu un līdzdalību demokrātiskajos procesos. Mūsu jaunieši nolēma organizēt erudīcijas spēli “Kas? Kur? Kad?”, foto orientēšanos tehnikumā un video intervijas.

Izglītojamo pašpārvaldes dalībnieki ir entuziasma un radošu ideju pilni pasākumu plānošanā. Šis solās būt aizraujošs mācību gads!

Sagatavoja: Artjoms Pučinskis
Izglītojamo pašpārvaldes koordinators

« atpakaļ