Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Uzņēmuma SIA EAST METAL iepazīšanās vizīte Tehnikumā

09.09.2022
 

09.09.2022 Latgales industriālajā tehnikumā viesojās SIA EAST Metal Daugavpils struktūrvienības vadītājs Artūrs Cīrulis, Darba un vides aizsardzības speciāliste Jūlija Sokolova un divi uzņēmuma eksperti CNC apstrādes iekārtu un produkcijas ražošanas jomā. Šīs iepazīšanās vizītes mērķis bija apspriest sadarbības iespējas, turpmākās Tehnikuma izglītojamo prakses un nodarbinātības iespējas, kas ļautu kopīgiem spēkiem nodrošināt tādas Metālapstrādes industrijas jomu, kā CNC apstrāde, metināšana, virsmu apstrāde, mašīnbūve savstarpēju attīstību mūsu pilsētā un pat arī reģionā.

East Metal nodrošina resursus un prasmes sarežģītu tērauda konstrukciju un komponentu ražošanai atbilstoši pasūtītāja specifikācijām. Uzņēmums strādā un izgatavo gan lielus, gan mazus gabalus vēja enerģijas nozarei, transporta iekārtas, celtņus un celšanas iekārtas, kā arī iekārtas un mašīnu daļas apstrādes rūpniecībai. Uzņēmuma galvenie pakalpojumi ir rūpniecisko konstrukciju metināšana, NDT vadība, CNC apstrāde, virsmu apstrāde. SIA East Metal priekšrocība ir spēja pielāgoties klienta vajadzībām un izgatavot nestandarta dizainus mazās sērijās, vai pat vienā eksemplārā.

Priecājamies par abu pušu saskaņotu vīziju turpmākās sadarbības virzienā un Tehnikuma Lokmetinātāju, Mašīnbūves tehniķus, CNC iestatītāju un CNC operatoru izglītojamo prakšu un turpmākās nodarbinātības iespējām šeit pat Daugavpilī.

Viesošanās dienā tehnikumā notika Ārlietu ministrijas videokonkursa „Mana Eiropa” dalībnieku apbalvošana, kuras norisē tika iesaistīts arī SIA EAST Metal Daugavpils struktūrvienības vadītājs.

Lai veiksmīga turpmākā sadarbība un kopīgi paveiktais darbs!

Sagatavoja:
Direktora vietniece attīstības un inovāciju jomā Oksana Soročina

« atpakaļ