Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Dalība Nikodēma Rancāna balvas pasniegšanas ceremonijā

26.09.2022
 
25.09.2022 Balvu Kultūras un atpūtas centrā notika gadskārtējā Latgales izcilāko skolotāju konkursa Apbalvošanas ceremonija. Konkursa „Nikodema Rancāna balva Latgales izcilākajiem pedagogiem” mērķis ir stiprināt pedagoga profesijas prestižu un atpazīstamību sabiedrībā, godinot izcilu veikumu pedagoģiskajā darbībā un veicinot latgaliskās kultūras tradīciju ieaudzināšanu jaunajā paaudzē.
Šogad Latgales industriālais tehnikums balvas saņemšanai nominēja Tehnikuma Sporta organizatoru, sporta skolotāju, interešu izglītības pedagogu, Jaunsardzes instruktoru, Valsts Aizsardzības mācības instruktoru, Zemessardzes 34.kājnieku bataljona zemessargu, Daugavpils Universitātes programmas „Izglītības zinātnes” doktorantūras 3.kursa studentu ar promocijas darba tēmu „ Patriotiskā audzināšana profesionālajā izglītībā” Juri OZOLU.

Juris Ozols ir pedagogs ar vairāk nekā 11 gadu pieredzi, aktīvi iesaistās Daugavpils, Latgales, Latvijas un Eiropas sabiedriskajā un sporta dzīvē. Organizējis Latgales reģiona un valsts mēroga sacensības sadarbībā ar Latvijas Republikas Profesionālās izglītības sporta klubu „AMI”. Vairākkārtēji organizējis un vadījis Eiropas sporta nedēļu Latgales industriālajā tehnikumā.

Attālinātajā mācību laikā Juris Ozols organizējis unikālas attālinātās sacensības, kuras tika aprobētas Tehnikumā un īstenotas kā AMI centra profesionālo izglītības iestāžu sacensībās "Stiprinieks 2021" un starptautiskās sacensības "TRIPLE COMBINATION COMPETITION" ar mācību iestādēm Agustin Millares Sall Highschool (Spānija), Center of Excellence in Construction (Moldova), Vilnius Builders Training Centre (Lietuva), Artur Grottgers Secondary School (Polija), Higher College APEC PetroTechnic (Kazahstāna), College Modus (Gruzija), kuras organizēja un vadīja Juris Ozols. Dalījies ar pieredzi izdevumā „Izglītība un kultūra”.
Pedagogs, Juris Ozols, ieviesis inovatīvas un modernas mācību metodes gan ikdienas mācību procesā, gan arī Starptautisko sacensību organizēšanā.

Lepojamies ar Nikodēma Rancāna konkursa Atzinības raksta saņemšanu! Novēlām turpmākas uzvaras!

Foto: Juris Ozols, Latgaliešu biedrība.
  
 
Sagatavoja: Komunikācijas un karjeras centrs
« atpakaļ