Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Dalība semināru ciklā "Jauno uzņēmēju skolā 2022"

30.09.2022
 

No 20. septembra līdz 4. oktobrim Junior Achievement Latvia (JA Latvia) sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru (LIAA) projekta “Inovāciju motivācijas programma” ietvaros organizēja Latvijas reģionos semināru ciklu “Jauno uzņēmēju skola 2022”. Latgales reģionā seminārs notika 30.septembrī Daugavpils universitātē. Semināra dalībnieki varēja uzzināt par skolēnu mācību uzņēmumu (SMU) veidošanas un attīstīšanas iespējām. Šajā seminārā piedalījās arī Latgales industriālā tehnikuma 2-04.grupas izglītojamie M.Stagoršne un V.Mihailovs.

Semināra atklāšanas uzrunā izglītojamos un pedagogus uzrunāja ar iedvesmas vārdiem J.Krievāns JA Latvija valdes priekšsēdētājs un Daugavpils domes priekšsēdētājs A.Elksniņš, iepazīstinot ar Daugavpils pilsētas domes atbalsta programmu jaunajiem uzņēmējiem.

Varēja iepazīties ar jau strādājošu SMU veiksmes stāstiem - D.Giļmanova, A.Proščinko (“Lovely Pet’s Houses”) dalījās pieredzē, kā ir uzņēmējam skolā. Savukārt biznesa eksperts R.Nikuļcevs, SIA “Rocket Grip” līdzīpašnieks, dalījās ar pieredzi, kā uzņēmējdarbību iespējams attīstīt no SMU līdz starptautiskam uzņēmumam.

Seminārā dalībnieki varēja saņemt individuālas konsultācijas par savas biznesa idejas novērtēšanu, īstenošanu, uzņēmuma darbību un attīstību, kā arī dalībniekiem bija iespēja apgūt dažādas ar uzņēmējdarbību un radošo domāšanu saistītas prasmes radošajā darbnīcā.

  
 
 
Rakstu sagatavoja moduļa “Iniciatīva un uzņēmējdarbība” skolotāja Ilona Kuņicka
« atpakaļ