Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Seminārs "LVS 1061:2020 starpsienas"

29.09.2022
 
29.septembrī notika teorētiski praktisks seminārs sadarbībā ar Knauf Akadēmiju un Latvijas Būvinženieru Savienību izglītības programmas Apdares darbu tehniķis 2., 3. kursu izglītojamajiem, pedagogiem, kā arī uzņēmumu darbieniekiem, kuri vēlas paaugstināt savas zināšanas un iegūt būvspeciālista sertifikātam nepieciešamos kredītpunktus un saņemt Knauf sertifikātu.

Semināru vadīja Knauf Akadēmija Tehniskais direktors Andris Veinbergs un Latvijas radiotehnikas inženieris, konstruktors, leģendāra personība - Juris Lapinskis!

Semināra pirmajā daļā dalībnieki iepazinās ar Knauf uzņēmuma produkcijas klāstu, ģipša plāksnēm un ģipša sistēmu darbības sfēru, īsu ģipša plākšņu vēsturi, starpsienu izstrādes tāmi un koeficientiem.

Semināra otrajā daļā tika runāts par akustiskās koncertzāles DNS, apdares materiāliem – kliedētājiem un apsorbentiem, kas tika praktiski arī nodemonstrēts un eksperimentāli pārbaudīts.

Radiotehnikas inženieris J.Lapinskis aizrautīgi stāstīja par skaņu, kā tā tiek klusināta vai pastiprināta noteiktās telpās, kas to ietekmē.

Izsakām lielu paldies SIA Knauf tehniskajam direktoram A.Veinbergam par izsmeļošo semināru, tas bija izzinošs un lietderīgs gan jauniešiem, pedagogiem, gan būvspeciālistiem.

Fotogalerija

Sagatavoja:
Jolanta Savvina, Metodiskā un pedagogu tālākizglītības centra vadītāja
 
« atpakaļ