Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Paziņoti konkursa "Dizaina arēna 2022" rezultāti

04.11.2022
 

Šogad konkursā piedalījās – Latgales industriālais tehnikums, PIKC “Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskola “Saules skola””, “Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskola”, PIKC “Ogres tehnikums”, PIKC “Rīgas Dizaina un mākslas vidusskola”, PIKC “Rīgas Mākslas un mediju tehnikums”, Valmieras Dizaina un mākslas vidusskola.

Pavisam konkursam skolu grupā tika iesniegti 82 darbi, no tiem uz otro kārtu tika izvirzīti 44 darbi, no kuriem tika noteikti laureāti.

Arī Latgales industriālā tehnikuma Arhitektūras un dizaina nodaļas audzēkņi piedalījās šajā konkursā. Kopumā konkursa dalībai tika iesniegti pieci darbi, savukārt 2.kārtā tika viens darbs. 2.kārtā iesniegtais darbs tika izpildīts izvēloties Sadolin gada krāsu toņu paleti, līdz ar to, darbs tika izvērtēts un darba autore ir ieguvusi specbalvu!

Sadolin konkursa veicināšanas balva SADOLIN GADA KRĀSAS KONKURSĀ Julianai Fjodorovai-Saveļjevai (pasn. – Sigita Ignatāne) no Latgales Industriālā tehnikuma par darbu “Daugavpils dzīvokļu un komunālās saimniecības uzņēmuma atpūtas zonas interjera projekta izstrāde".
Apsveicam mūsu absolventi Julianu un skolotāju Sigitu Ignatāni!
Vairāk informācijas 

« atpakaļ