Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Dalība starptautiskā Flīzētāju konkursā Viļņā (Lietuvā)

10.11.2022
 

10.11.2022 Latgales industriālā tehnikuma komanda no grupas 2-15, Artūrs Oborūns un Vladimirs Vaņkovs piedalījās, kopā ar pavadošo pedagogu Juriju Dobrovoļski piedalījās starptautiskā flīzētāju konkursā “TILER 2022”. Konkursu organizēja  Viļņas Būvniecības mācību centrs.

Šogad konkursā "TILER 2022" piedalījās 10 komandas. Audzēkņi no Kauņas Tehnoloģiju mācību centra, Viļņas Celtnieku mācību centra, Kedaiņu profesionālās izglītības centra, Telšu reģionālā profesionālās izglītības centra, Šauļu profesionālās izglītības centra, Mažeiķu Politehniskās skolas, Kupišķu Tehnoloģiju un biznesa skolas, Klaipēdas Ernesta Galvanauska profesionālās izglītības centra, Taurages profesionālās izglītības centra un Latgales industriālā tehnikuma komanda.

Skolotāji, kas pavadīja konkursantus mācījās piedaloties semināros.

Godalgotas vietas ierindojās sekojoši:

1. Ķedaiņu profesionālās izglītības centrs  

2. Telšu reģionālā profesionālās izglītības centrs

3. Mažeiķu Politehniskās skola.

Sacensību organizatori un sponsori apbalvoja visus dalībniekus. Vērtēšanas konkursa komisijas priekšsēdētājs Kęstutis Navickas uzteica ikviena darbu, taču rosināja turpmāk pievērst lielāku uzmanību darba drošībai.

Latgales industriālā tehnikuma komanda ierindojās 4.vietā, ar vienu punkta starpību no 3.vietas ieguvējiem! Izsakām pateicību Būvniecības nodaļas vadītāja vietniekam un pedagogam Edgaram ĻEHOVAM par izglītojamo sagatavošanu konkursam un Tehnikuma pedagogam Jurijam Dobrovoļskim par izglītojamo pavadību un atbalstu konkursa laikā.


Fotogalerija


Sagatavoja

Direktora vietniece attīstības un inovāciju jomā Oksana Soročina

« atpakaļ