Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Šonedēļ noslēdzas Igaunijas jauniešu prakse Daugavpilī

02.12.2022
 


No 7.novembra līdz 2.decembrim Erasmus+ programmas ietvaros četras  topošās multimēdiju speciālistes un konditorijas un maizes produktu pārtikas tehnoloģes no Profesionālās izglītības centra
Ida-Virumaa Kutsehariduskeskus (Narva, Igaunija) stažējās praksē SIA “Mediastrims” un SIA “Energo Help” (TECTO Bakery), Daugavpilī.

Topošās konditores praksē stažējās kafejnīcā “TECTO Bakery”, kas  atrodas vēsturiskajā pilsētas centrā, centrālajā Rīgas ielā. Prakses laikā jaunietes, atbilstoši gatavošanas instrukcijām, veica konditorejas izstrādājumu sagatavošanu (kūkas un citas saldas uzkodas). Tā bija iespēja apgūt gan dažādu izstrādājumu pagatavošanas tehnoloģisko procesu, gan jaunākās tendences pildījumu gatavošanā, gan  gatavo izstrādājumu noformēšanu.

Topošās multimediju speciālistes praksē stažējās SIA “Mediastrims”, kur veidoja reklāmas materiālus sociālo mediju videi,  iemūžināja dažādus pasākumus fotogrāfijās un video materiālos,  veicot fotografēto un filmēto materiālu pēcapstrādi un pildīja citus radošus uzdevumus.

Praktikantes no Narvas- Sandra, Margarita, Karina  un Aleksandra aktīvi iesaistījās arī  novembra svētku aktivitātēs Daugavpilī.

Jaunietes atzina, ka gūta ne tikai vērtīga pieredze un zināšanas savas karjeras attīstībai, bet arī tuvāk iepazīts Latvijas vēstures un kultūras mantojums.

Fotogalerija

Sagatavoja:
Starptautiskās sadarbības un projektu nodaļa
projekti@dbt.lv

« atpakaļ