Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Labāko audzēkņu apbalvošans pasākums

27.12.2022
   

2022.gada 22.decembrī Latgales industriālā tehnikuma aktu zālē notika labāko audzēkņu apbalvošana, izvērtējot pirmā semestra darba rezultātus. Audzēkņi tika apbalvoti četrās nominācijās pēc sasniegumiem mācībās (vidējā balle), kā arī pateicības saņemtas par aktīvu dalību sabiedriskajā dzīvē un tehnikuma tēla popularizēšanu sabiedrībā.

Kopumā LIT direktore Ināra Ostrovska pasniedza 217 pateicības rakstus, no kuriem  8  par izcilām, 182 par labām un ļoti labām sekmēm mācībās , pārējos par sasniegumiem profesionālās meistarības konkursos, jaunsardzes attīstībā un aktivitāti tehnikuma pasākumu organizēšanā. Protams, pateicības rakstiem pievienojās paaugstinātas stipendijas un saldās balvas.

Paldies LIT audzēkņiem par uzrādītiem augstiem sasniegumiem 2022./ 2023.mācību gada 1.semestrī, direktorei I.Ostrovskai, direktores vietniekiem, visiem pedagogiem par ieguldīto darbu iestādes attīstībā !

Tik nozīmīgā pasākumā piedalījās arī Salatētis, Sniegbaltīte, Ziemassvētku rūķi, kuri radīja svētku noskaņojumu un novēlēja visiem veiksmi nākamajā gadā.

Foto

Sagatavoja Audzināšanas daļas vadītāja Andžela Skutele 


« atpakaļ