Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Dalība biznesa ideju ģenerēšanas darbnīcā

24.02.2023
 
Daugavpils Inovāciju centrā tiek piedāvāts regulāras Izglītojošā programma “Makerspace”. Šī programma tiek īstenota Eiropas Ekonomikas zonas finanšu instrumenta un Norvēģijas finanšu instrumenta 2014. – 2021. gada perioda programmas “Pētniecība un izglītība” aktivitātes “Inovācijas centri” projekta ietvaros. “Makerspace" programma dod iespēju praktiski un radoši darboties un izmēģināt savas idejas dzīvotspēju.

24.02.2023. “Makerspace" piedalījās 2-02T.gr. izglītojamie    A.Ivanovs un R. Pajrets Saura. Šajā biznesa modelēšanas meistarklasē “Ideju ģenerēšana” nodarbībās bija iespēja noklausīties biznesa kouču teorētiskās zināšanas, īstenojot tās praktiskajā darbībā.

Šo nodarbību laikā izglītojamie ģenerēja savu biznesa ideju, attīstīja, strādāja grupā, prezentēja savu ideju, kā arī izvērtēja citu darba grupu biznesa ideju dzīvotspēju.

Šīs programmas dalībnieki A.Ivanovs un R.Pajrets Saura atzina, ka šajā meistarklasē ieguva ļoti svarīgas, inovatīvas biznesa ideju ģenerēšanas metodes, kā arī praktiski pielietoja, attīstīja ļoti svarīgas kompetences - idejas prezentēšana, aizstāvēšana.

 
Rakstu sagatavoja I.Kuņicka
 
 
« atpakaļ