Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Mūsu jaunieši tiekas ar Erasmus+ studentiem no visas pasaules

05.04.2023
 

Erasmus+ programmas ietvaros, Daugavpils Universitātē stažējas studenti no Tadžikistānas, Filipīnām, Ungārijas, Indijas un Lesoto Dienvidāfrikā. Desmit jaunieši kopā ar Daugavpils Universitātes profesori Dzintru Iliško 5.aprīlī apmeklēja mūsu tehnikumu. Studentus sagaidīja tehnikuma jaunieši.

Viesi iepazinās ar tehnikumu kopumā, mūsu jauniešu mācību vidi un dzīves apstākļiem dienesta viesnīcā. Apmeklējot krāšņu un kamīnu mūrnieku, būvnieku un auto krāsotāju meistarklases, jauniešiem bija iespēja ne tika vizuāli izzināt dažādu profesiju apguvi, bet arī izmēģināt savas spējas un prasmes dažādu uzdevumu izpildē.

Erasmus+ studentes no Indijas pastāstīja par savu kultūru un novadīja jogas nodarbību. Nodarbības laikā tika izpildītas jogas pamata pozas, kā arī liela uzmanība tika pievērsta pareizai elpošanai un meditācijai. Uzturot draudzīgu, neformālu atmosfēru, jaunieši kopīgi diskutēja par viņiem aktuālām problēmām dažādās pasaules valstīs un dalījās pieredzē par redzēto un piedzīvoto starptautiskajās mācību mobilitātēs.

Noslēgumā Erasmus+ studenti atzinīgi novērtēja tehnikuma mūsdienīgo darba vidi un draudzīgo atmosfēru, kā arī pateicās par doto iespēju apmeklēt tehnikumu.

Fotogalerija

Informāciju sagatavoja:
Audzināšanas nodaļa
Starptautiskās sadarbības un projektu nodaļa

« atpakaļ