Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Erasmus+ mācību prakse Austrijā

15.12.2023
 

Erasmus+ projekta ietvaros no 26. novembra līdz 15. decembrim pieciem topošiem automehāniķiem (3. un 4.kurss) un trīs topošiem lauksaimniecības mehanizācijas tehniķiem (3.kurss) bija lieliska iespēja praktizēties Austrijas galvaspilsētā – Vīnē.

Automehāniķi praksi apguva uzņēmumos - KFZ Theuermann un ACFK Werkstättenbetriebs GmbH, topošie lauksaimniecības mehanizācijas tehniķi - Esch- Technik un Maschinen Zisser. Prakses vietas uzņēmumos nodrošināja sadarbības partneris Travelmania.

Prakses laikā jauniešiem bija iespēja iepazīt citas tehnoloģijas, atšķirīgu darba vidi, kultūru un gūt jaunu pieredzi savā izvēlētajā profesijā, kas sniegs atbilstošu pieredzi mācību jomā un priekšrocības darba tirgū.

Brīvajā laikā projekta dalībnieki apskatīja Vīnes populārākos vēsturiskos un kultūras apskates objektus -  Šēnbrunnas pili, Marijas Terēzes laukumu, Kārļa laukumu, Belvederes pili, Hofburgas pili u.c. Visi projekta dalībnieki atgriezās ar jaunām zināšanām un iedvesmu turpināt savu profesionālo izaugsmi.

Fotogalerija

Informāciju sagatavoja:

profesionālās izglītības skolotāja, pavadošā persona Valērija Ančevska

 

« atpakaļ