Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Piesakies spēlēt galda spēli "Sabotieris 2"!

17.01.2024

22. janvārī plkst. 15:30 Izglītojamo pašpārvalde 432. kabinetā organizēs galda spēli “Sabotieris 2”, kurā no tuneļa tumšākajiem galiem ik pa brīdim varēs dzirdēt, kā rūķītis skrien ar maisu, kas pilns ar dārgiem izrakteņiem, kas mirdz un spīd eļļas lampu gaismā. Drūms rūķītis ar ģeoloģisku āmuru un monokli pēta visur izmētātos kristālus, gudrs brigadieris ar dusmīgu skatienu uzrauga jaunus strādniekus, bet viltīgs spekulants iekārtojis savu veikalu tieši pie zelta izrakumu vietas. Darbs neapstājas ne uz mirkli: tiek atvērtas jaunas raktuves, applūst vecās ejas, tiek būvēti jauni nobraucieni un kāpumi, ratiņi tiek vadāti šurpu turpu. Lūk, rūķu dzīve visā tās krāšņumā!

Pasākuma mērķis ir attīstīt audzēkņu loģisko domāšanu un komunikācijas prasmes, kā arī veidot draudzīgas attiecības starp pašpārvaldes pārstāvjiem un citiem audzēkņiem, tādā veidā veicinot līdzdalību un sabiedrisko aktivitāti audzēkņu vidū.

Pieteikties spēlei var pie Izglītojamo pašpārvaldes pārstāvjiem Daniilas Fjodorova (2-23S) un Martina Rogoļeva (2-23S) vai pie pašpārvaldes koordinatora A. Pučinska (kab. 2-206.)

 

Sagatavoja: LIT Izglītojamo pašpārvaldes koordinators A. Pučinskis

« atpakaļ