Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Uzvara volejbola spēlēs

21.02.2024
 
Turpinot uzņemto ritmu, mūsu Latgales Industriālā tehnikuma jauniešu Volejbola komanda 21. februārī jau plkst. 5.00 no rīta devās uz Rīgu, lai cīnītos par labākās Latvijas tehnikumu volejbola komandas nosaukumu AMI 34.Sporta spēļu finālā. Atgādināsim, ka priekšsacīkstēs Latgales reģionā mūsu komanda izcīnīja trīs uzvaras, nezaudējot nevienu setu spēlē.

Par spēcīgākās volejbola komandas godu, bez LIT puišiem, cīnījās Valmieras tehnikums, Saldus tehnikums, RVT, RTK, Ogres tehnikums, Kandavas tehnikums un Rīgas TPVS. Apakšgrupu spēlēs komandas tika sadalītas divās grupās ar spēlēm Rīgas modes un stila tehnikuma un Rīgas Valsts tehnikuma sporta zālēs, mūsu komandai aizvadot pimo dienas daļu Rīgas MST.

Edgara Baltača vadītā jauniešu komanda, izcīnot trīs uzvaras trijās spēlēs ar rezultātu 2:0 ,pārliecinoši iesoļoja pusfinālā un devās uz RVT sporta zāli, kur pretim stājās mājinieki - RVT puiši, kuri arī tika uzvarēti ar 2:0. Tādējādi Latgales Industriālā tehnikuma komanda nodrošināja sev finālspēli ar Saldus tehnikuma vienaudžiem. Turpinot ieņemto kursu un rādot skaistu un pārliecinošu spēli, mūsu komanda izcīnīja kārtējo uzvaru ar 2:0 un pelnīti tika kronēta kā Republikas labākā volejbola komanda, izcīnot pirmo vietu, turklāt nezaudējot nevienu pašu setu turnīrā astoņu spēļu garumā!

Apsveicam mūsu puišus un treneri Edgaru ar kārtējo panākumu volejbola laukumā!

Mūsu komandas sastāvs: Daņila Mironovs ( C ), Sandis Cimotišs, Ivans Rustkovs, Maksims Golubevs, Artis Konutis, Deniss Averčenko, Ernests Kauliņš, Arvīds Lonskis, Matīss Sarkanis un Dmitrijs Veļičko, kā arī treneris Edgars Baltacis.

Turpinām volejbola svētkus ar Latgales Industriālā tehnikuma iekšējām sacensībām un pavisam drīz tiekamies Rīgā -  21.aprīlī TOP! Kausa finālā vidusskolu volejbola komandu ieskaitē!

Informāciju sagatavoja sporta organizators Jānis Čaplinskis
« atpakaļ