Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
Sākums \ Aktualitātes \ Ziņu arhīvs

Tikšanās ar uzņēmumu pārstāvjiem Uzņēmēju vakanču gadatirgū

21.11.2019
 

2019.gada 21.novembrī Daugavpils Būvniecības tehnikumā jau otro reizi tika organizēts Uzņēmēju vakanču gadatirgus, kura mērķis sniegt konsultācijas un informāciju par darba iespējām, tiesībām, karjeras un biznesa uzsākšanas iespējām Latvijā, dot iespēju darba devējiem tikties ar topošajiem un esošajiem profesionāļiem, lai informētu par darba iespējām, darba nosacījumiem un izaugsmes iespējām savos uzņēmumos.

Pasākumā piedalījās astoņi Daugavpils Būvniecības tehnikuma sadarbības partneri: SIA “Skonto Prefab”, SIA “Skonto Plans”, CBF SIA “Binders”, SIA “ART 8”, SIA “Rem Pro”, SIA “Lagron”, SIA “East Metal”, NVA Daugavpils nodaļa.

Darba devējiem Uzņēmēju vakanču gadatirgū tehnikums piedāvāja iespēju prezentēt savus uzņēmumus, iestādes, veicinot to atpazīstamību, kā arī ieinteresēt un piesaistīt jaunos darbiniekus.

Tehnikuma 2., 3. un 4.kursu audzēkņiem bija lieliska iespēja klātienē uzklausīt darba devēju piedāvājumus, tuvāk iepazīties ar potenciālajām darba vietām, izprast savas iegūstamās profesija pieprasījumu darba tirgū.


Fotogalerija

Sagatavoja:

Informācijas un metodiskā centra vadītāja Jolanta Savvina

« atpakaļ