Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Tehnikumā pieredzes apmaiņā viesojās izglītības darbinieku delegācija no Igaunijas

25.05.2022

24.maijā tehnikumā viesojās 16 Igaunijas Profesionālās izglītības centra “Ida-Virumaa” darbinieki. Viesiem bija iespēja iepazīties ar mūsu profesionālās izglītības iestādes īstenotajām mācību programmām, materiāli tehnisko bāzi un mācību darba organizāciju.

Darba vizītes laikā starp Daugavpils Būvniecības tehnikumu un Profesionālās izglītības centru “Ida Virumaa” tika parakstīts sadarbības līgums. Pārrunāti iespējamie sadarbības virzieni- izglītības iestāžu audzēkņu piedalīšanās profesionālās meistarības konkursos, sporta sacensībās, kultūras pasākumos; profesionālās izglītības speciālistu (pedagogu, darbinieku) profesionālās pilnveides pasākumu īstenošanā (starptautiskās meistarklases un semināri); starptautisko mācību prakšu organizēšanā Erasmus+ programmas ietvaros un kopīgu starptautisko  projektu izstrādē.

Darba vizītes noslēgumā viesi iepazinās ar ievērojamāko kultūrvēsturisko pieminekli pilsētā - Daugavpils cietoksni, kas ir vienīgais bez būtiskām izmaiņām saglabājies 19. gadsimta pirmās puses cietoksnis Baltijā. Tā  bija iespēja apskatīt- restaurēto Arsenāla ēku, Nikolaja vārtus un ūdenstorni, kas izbūvēti gotiskās formās.

Fotogalerija

Vairāk par profesionālās izglītības centru “Ida-Virumaa” sk. 
šeit un šeit.

Sagatavoja:
Starptautiskās sadarbības un projektu nodaļa
« atpakaļ