Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
UZŅEMŠANA 2024./2025.m.g. no 17. jūnija līdz 20. augustam. Vairāk informācijas -> SPIED ŠEIT!
Sākums \ Aktualitātes \ Jaunumi

Dzejnieka, publicista Andreja Eglīša piemiņai veltīts skolēnu jaunrades konkurss “Tauta – manas mājas”

20.12.2022
 

Andreja Eglīša Ļaudonas vidusskola, sadarbībā ar Andreja Eglīša Latviešu Nacionālo fondu, Madonas novada pašvaldību un Ļaudonas pagasta pārvaldi organizēja Andreja Eglīša 110.atceres gadadienai veltītu konkursu “Tauta -manas mājas”, kurš ietver jaunrades konkursu vizuālajā mākslā un literatūrā.  

Konkursā piedalījās un priecēja ar saviem darbiem skolēni no dažādām Latvijas vietām- vizuālajā mākslā tika pārstāvēta gan Salaspils 1.vidusskola, gan Jāņa Eglīša Preiļu Valsts ģimnāzija, gan Viļānu vidusskola, kā arī pašu novads- lielākā novada vidusskola- Madonas pilsētas vidusskola, kā arī lielākā pamatskola- Andreja Eglīša Ļaudonas pamatskola. Savukārt, literārajā konkursā tika pārstāvēta Līvānu 1.vidusskola, Druvas vidusskola, Latgales Industriālais tehnikums (Daugavpils), Rojas vidusskola, Saldus tehnikums, Viļānu vidusskola, Cesvaines vidusskola, Andreja Eglīša Ļaudonas pamatskola, Degumnieku pamatskola, Jersikas pamatskola, Rožupes pamatskola.

Mūsu tehnikuma godu aizstavēja Marika Stagoršne (2-04) ar radošo darbu dzejas formā ,,Tēvzemes puķes”. Par kuru arī tika saņemta pateicība.

Dzeju lasīt šeit

Sagatavoja Valodu un literatūras mācību jomas MK vadītāja N.Nagle

« atpakaļ