Izglītības programmu
īstenošanas vieta
Dagda Višķi
Sākums \ Karjera \ Aktualitātes

Kāpēc apgūt interjera dizainera asistenta profesiju?

06.08.2021
 
Gandrīz pusi no sava brīvā laika cilvēks pavada savā mājā, kur jūtas aizsargāts no citiem un var veltīt laiku sev un ģimenei. Lai mājas vai citas ēkas iekšpusē būtu ērti, mājīgi un funkcionāli, tad ir jāgriežas pie speciālista, kurš ir spējīgs profesionāli organizēt un saplānot interjera dizaina projektu un prezentēt to klientam. Interjera dizainera asistents ir tas profesijas pārstāvis, kurš palīdz interjera dizainerim radīt unikālus un estētiskus interjera dizaina risinājumus. Galvenie interjera dizainera asistenta pienākumi, izstrādājot projektu, ir: prast komunicēt ar klientu un komandas locekļiem, novērtēt projekta objektu un vidi, apzināt projekta mērķus, uzdevumus, piedalīties projekta izstrādē, piedalīties projekta prezentēšanā, sekot un kontrolēt interjera dizainera projekta īstenošanas darbus.
Daugavpils būvniecības tehnikums piedāvā apgūt interjera dizainera asistenta profesiju kompetentu pedagogu vadībā. Tev būs iespēja izstrādāt savu projektu un prezentēt to kvalifikācijas eksāmena laikā, kā arī iepazīties ar profesijas pārstāvjiem, kuri pastāstīs par profesiju un dalīsies savā pieredzē.
Iegūstot šo kvalifikāciju, Tu varēsi strādāt kā pašnodarbinātais vai dibināt savu uzņēmumu. Strādāt tādos interjera dizaina birojos kā SIA “4 stūri”, SIA “ H2E ”, SIA “INTRANTE” u.c.
 
Kāpēc apgūt interjera dizainera asistenta profesiju DBT?
  • Ja Tu esi radošs un vēlies radīt komfortu, estētisku un gaumīgu atmosfēru citiem;
  •  Iemācīs strādāt ar profesionālām interjera dizaina programmām (Autocad, Coreldraw, Archicad,  3ds Max);
  •  Būs iespēja piedalīties ERASMUS + mobilitātē kādā no Eiropas valstīm;
  •  DBT interjera dizainera asistenta profesiju var apgūt pēc pamatizglītības 4 gadu laikā vai pēc vidējās izglītības 2 gadu laikā;
  •  DBT ir iespējams saņemt stipendiju līdz pat 150 EUR.
 
 
 
Sagatavoja pedagogs karjeras konsultants
Darja Maļinovska
« atpakaļ